19. huhtikuuta 2013

Ripsienhoitoaine

Blogeissa oli viime vuonna aika paljon kaikenlaisia ripsenkasvatusaineita, Neulashia ja olikohan Isadoralta ja Mavalaltakin joku. Oriflamellakin on samantyyppinen tuote, jonka tärkein tehtävä on kuitenkin ravita ripsiä ja vahvistaa niitä. Ei niinkään tuoda pituutta. Suomeksi en tästä löytänyt tietoa, mutta sen verran löysin ulkomailta tietoa, että Night Lash Treatmentin orkideauute, manteliöljy sekä vitamiinit hoitavat ripsiä samalla kun nukut. Ja hoitoaine sisältää myös ainesosan, joka lisää ripsien kasvua. Sitä vaan ei mainita mikä se on, mutta tässä ainesosat:

AQUA, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, GLYCERIN, ISOPROPYL MYRISTATE, HYDROGENATED CETYL OLIVE ESTERS, SORBITOL, GLYCERYL STEARATE SE, PROPYLENE GLYCOL, CETEARETH-20, CETEARYL ALCOHOL, CARBOMER, TETRAHYDROXYPROPYL ETHYLENEDIAMINE, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, PANTHENOL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, BUTYLENE GLYCOL, METHYLPARABEN, CYMBIDIUM GRANDIFLORUM FLOWER EXTRACT, PROPYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PPG-26-BUTETH-26, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, APIGENIN, OLEANOLIC ACID, BIOTINOYL TRIPEPTIDE-1



Käyttäjäkokemuksiakin löysin ja tuotetta oli kehuttu ja tuloksia näkyi jo viikossa. Ripsistä oli tullut vahvemmat, jäykemmät, paksummat, hieman pidemmät ja ne eivät tippuneet niin paljon. Ei kun siis kokeilemaan.

Omat ripseni ovat aika tuuheat, pitkät ja vahvatkin sekä tummat. Kosmetologini luuli niiden olevan värjätyt(samoin kuin kulmakarvojeni). Ripsiä multa tippuu vain aika paljon ja siihen toivoisin muutosta. Pituutta en niinkään tarvitse, koska en halua mitään hirveitä hämähäkkiripsiä. Tässä kuva ripsistä 1.1.2013 suihkun jälkeen eli ihan meikittömänä kuten myös muukin iho. Aavistuksen taitavat ripset olla kosteat. Samana iltana laitoin ensimmäisen kerran ainetta ripsiini.



Aine on valkoista voidetta ja sitä saa levitettyä ripsiin hyvin mascaraharjan tyylisellä applikaattorilla. Voiteen tuntee ja näkee vähän aikaa ripsillä, mutta se imeytyy nopeasti.


Ripsillä näkyy hieman voidetta ja kuvaa varten levitin sitä normaalia reilummalla kädellä.

Jo muutaman päivän päästä huomasin selkeän eron. Ei, eivät ripset salamannopeasti kasvaneet tai tuuheutuneet, sehän ei olisi edes mahdollista, koska eiväthän mitkään kehomme karvat niin nopeasti kasva. Huomasin sen, että ripset tuntuvat ihan erilaisilta. Ennen ne olivat ehkä hieman kuivahkot ja etenkin toisen silmän ripset olivat aina ihan sikin sokin sojottamassa joka suuntaan ulkonurkastaan. Ja se jos mikä vaikeutti ripsarin laittoa. Silloin kun kävin kosmetologilla meikattavana yo-juhliini klo 7 aamulla, saimme heti alkuun naurut kun hän huomasi, että ripsissäni on takku yön jäljiltä :D se onneksi aukesi pienoisella harjauksella, mutta ei ollut kosmetologi vastaavaan ennen törmännyt.

Nyt tuon hoitoaineen käytön jälkeen ripset ovat todella kosteutetun tuntuiset, sileät ja taipuisat, eivät ollenkaan sellaiset kuivan karheat kuten ennen. Ja molempien silmien ripset ovat ojennuksessa ja nätissä rivissä, ei puhettakaan mistään sojottamisesta eri ilmansuuntiin. Sojottamisen takia toisen silmän ripset näyttivät lyhyemmiltäkin, mutta nyt kun ne ovat järjestyksessä, näyttävät ne yhtä pitkiltä kuin toisenkin silmän. Ripsiä myös tippuu huomattavasti vähemmän, mikä tietysti tuo sen tuuheutuksen kun ripset pysyvät paikoillaan eivätkä tipahda =niitä on enemmän.

Näköjään, ihan kuten hiuksetkin, myös ripset tarvitsevat hoitoainetta ja Night Lash Treatment toimii sellaisena hyvin.



Yllä olevat kuvat on otettu 19.4.2013 ja taas ilman mitään meikkiä. Alemmassa kuvassa myös toinen silmä, josta ei ollut lähtötilanteesta kuvaa. Ripset ovat tuuheammat ja aavistuksen pidemmät. Paljailla ripsillä se ei niinkään näy, mutta ripsiväriä laittaessa eron huomaa selkeästi. Ripset ovat todella pitkät ja asettuvat kauniimmin ripsarin kanssa.

Ripsivärinä Oriflame Wonder Lash Intense Mascara.

Harmikseni kuitenkin huomasin, että Night Lash Treatmentiä ei ainakaan tällä hetkellä saa, Huutonetissä on näkynyt joitakin yksilöitä myynnissä. Halusin nyt kuitenkin julkaista tämän kun näin tätä postausta varten niin paljon vaivaa. Mutta meneillään olevassa jaksossa tilalle tuli Hyper Stretch Lash Serum, jonka ehdottomasti aion tilata kokeiltavaksi, etenkin kun hinta on niin edullinen. Arveluttaa vain tuo sivellin, miten sillä levität ripsiin tuota ainetta. Tuota kun laitetaan ensin ripsien tyveen ja sitten ripsiinkin. Night Lash Treatmentin tyyppinen harja olisi ollut parempi.


Pitkästä aikaa myös pääsin alueeni Oriflame -listalle roikkumaan sijalle 15, entisen tiiminvetäjäni Kirstin perään. :)


Myös Garnier -homma alkoi järjestymään kun olivat löytäneet blogini ja ottivat yhteyttä puuttuvan testituotteen takia ja nyt viimeinkin saan tuotteeni jos posti ei toiseen kertaan hukkaa sitä. Wet 'n Wildin pääsiäiskynsikisassa saan myös palkinnon kun ihastuivat etusormen pupuun niin kovasti. Kynnet siis täällä. Jännää odottaa mitä sieltä tulee...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti