24. maaliskuuta 2016

Loppuneet Maaliskuu

Tämänkertaiset loppuneet tulevat vähän etuajassa, koska muuton takia halusin tietenkin jättää kaiken ylimääräisen muuttokuormasta pois. Sen vuoksi mukana on myös jonkin verran pois heitettyjä, karsin pois sellaisia, joita en tulisi käyttämään enää. Yhteiskuva tuotteista tosin jäi ottamatta, koska mulla oli hirveä kiire pakkaamisen kanssa. Tai ainakin niin luulin.

Kunnes muuttoauto perui. Seuraava muuttoauto hajosi matkalla tänne. Sain silloin illalla vielä sovittua toisen auton ja sen piti saapua klo 10 seuraavana aamuna. No aamulla klo 8 tulee viesti, että eivät pääse tulemaan. Siinä vaiheessa sain jo jonkin paniikkikohtauksen tapaisen, mutta isäni sai onneksi sovittua sitten yhdestä kuljetusliikkeestä ainoan vapaana olleen vanhan pakettiautonrämän, jolla lähdimme itse roudaamaan tavarat isän ja veljen kanssa. Ei ollut varmaa selviäisikö auto lähemmäs 700km päivämatkasta, mutta niin se vaan kesti ja tavarat saatiin vietyä. Yksi jännitysmomentti määränpäässä vielä oli, ettei vuokranantaja vastannut puhelimeen, vaikka soitin moneen eri numeroon ja olin ilmoittanut ajan, jolloin tulen. Luulimme jo, että meitä on huijattu. Lopulta haimme avaimen hänen vuokrasopimukseen ilmoittamastaan osoitteesta. Vielä tämän viikon sunnuntaina pitää viedä loput tavarat, koska pieneen pakuun ei kaikki mahtunut kerralla. Tämän kaiken jälkeen on kyllä varmaa, etten ihan vähään aikaan muuta mihinkään. Se on kumma kun ei muuttofirmoihin voi luottaa yhtään. Kahdesta paikallisesta firmasta ei edes vastattu, kun pyysin tarjousta. Ei sitten, jos ei rahat kelpaa...

Mutta avautumisen jälkeen niihin loppuneisiin.


Insette Dry Shampoo - Natural & Blossom
Hyvät ja halvat kuivashampooot tehokäytin loppuun. Ilmeisesti käytin niitä aika tasaisesti vuorotellen, koska ne loppuvat samoihin aikoihin. Tuoksuista tykkään enemmän Naturalista, Blossom jotenkin alkoi lopussa muistuttaa rippikoulupaikkanani ollutta leirikeskusta. Randomit muistot vol 6544153...

Vaseline Spray Moisturiser
Suosikikseni noussut suihkutettava kosteusvoide. Tykkään tuotteen konseptista ja sen kosteutustehot olivat normaalille iholleni sopivat. Nopea imeytyminen, tahmaamattomuus ja silkkiseltä tuntuva iho. Täydellistä. Tuoksun fani en kauheasti ollut, mutta ehkäpä niitä tulee pian uusia. Ulkomailla ainakin on jo jotain vihreässä pullossa olevaa versiota.


Oriflame Eleo Hair Mask
Hintaansa nähden turhan tehoton naamio ja tässäkin on tuoksussa se liimamainen vivahde. Jätti mun hiukset jotenkin sellaiseksi "muovisen" tuntuiseksi. Kuin hiukset olisi olleet huuhtelun jälkeen jokin halpa peruukki. En siis tykännyt ja purkkikin on niin pieni, ettei kestä kauan.

Schwartzkopf Gliss Million Gloss Conditioner
Ihastuin sarjan hiusöljyyn ja sen innoittamana ostin hoitoaineenkin testiin. Tässä on sama ihana tuoksu ja väriltään hoitoaine oli söpön vaaleansinistä. Hoitotehoiltaan sellaista keskitasoa. Ei poikkeuksellisen hyvä, muttei huonokaan. Takut kuitenkin selviävät ja hiukset silottuvat. Voisin ostaa lisää jo ihan tuoksun takia.

Ava Jalkasuola
Erittäin vanha, joskus poistomyynnistä ostettu purkki. Käytin jalkakylvyissä ja tuote pehmensi jalkoja kivasti. Tuoksu oli sellainen peruspuhdas, muistuttaa ehkä Niveaa tai Doven palasaippuoita tai jotain pyykinpesuainetta. Toimiva tuote, mutta en ehkä uudestaan osta näin suurta purkkia, koska teen jalkakylvyn ehkä kerran kuukaudessa jos satun muistamaan/jaksan/viitsin.


Maybelline EyeStudio Mono - 606 Golden Sand/Sable d' Or
Vaalea mononappi toimi pohjustajan päälle koko luomelle levitettynä. Helpotti häivytystä ja tasoitti luomen väriä. Ei kuitenkaan ollut kovin peittokykyinen kulmaluulla. Ihan tarkasti siitä erottaa aivan minimaalista shimmeriä, mutta käytännössä sanoisin sen olevan matta. Kiva samettinen ja varisematon koostumus, voisin helposti käyttää lisääkin.

Oriflame Love Nature Aloe Vera Gel Mask
Tykkäsin kovasti. Rauhoitti jonkin verran punoittavaa ihoani ja kosteutti myös hyvin talven pakkasilla kun jopa minun ihoni oli kuiva paikoitellen. Saattoi poskissa vähän kihelmöidä. Imeytyi myös tosi nopeasti ja ei tuntunut kasvoilla alun kihelmöinnin jälkeen oikein miltään. Kerran nukuin naamio kasvoilla kun unohdin, että se on naamassa. :D Nopean imeytymisen vuoksi sitä saa laittaa aika paksulti, joten siksi ei mikään riittoisin.

Oriflame HairX Gloss Booster Spray
Ihan jees kiiltosuihke. En käyttänyt kovin usein siinä varsinaisessa tarkoituksessa, mutta hoitoainesuihkeiden loputtua käytin tuota niiden tilalla sen aikaa, että sain uuden. Hyvin silikonipitoisena toimi siinä hommassa hyvin ja samalla silotti hiuksia kivasti. Kuiviin hiuksiin jos käytti kiiltotarkoituksessa, sai annostelussa olla tarkka. Liikaa laittamalla hiuksista tuli likaisen näköiset. Tuoksu oli vähän sellainen mätä omena, kuten joissain kuivashampoissa, joten siitä en tykännyt

Oriflame Feminelle Refreshing Intimate Wipes
Toinen pakkaus näitä loppui. Edelleen varsin hyviä pyyhkeitä, mutta pakkaus on yhä huono. Viimeiset kolme pyyhettä olivat jo aivan kuivia. Tykkään enemmän testiin saamistani toisen merkin yksittäispakatuista, vaikka yleensä tuollaista yksittäispakkaamista vastustankin roskan määrän takia. Mutta tällaisten tuotteiden kanssa sellainen on aika välttämätöntä. Joten en tiedä ostanko enää näitä vai siirrynkö kokonaan niihin toisiin.


Pois heitettävistä en kauheasti ehkä tarinoi, mutta jokaisesta jotain lyhyesti. Suurin osa onkin huulituotteita.

Lumene Moisturizing Body Shimmer on aika vanha ja haiskahtaa jo vähän epämääräiseltä. Toi kyllä ruskettuneelle iholle kivaa hehkua, kalpealla iholla ei juurikaan erottunut, joten oli loppukesän tuote. Nykyään tuo taisi olla jollain BB-vartalovoiteen nimellä. Lumenella jatkuu kahden Wild Rose huulipunan muodossa. Ne molemmat ovat vanhoja, koostumus ja tuoksu on vielä ok, mutta en vaan käytä noita sävyjä ja jo iän takia haluan ne pois. Tumma on Darkening Nights/Pimenevät Illat ja vaalea Archipelago/Saariston taikaa.

Huulijutuilla jatkuu, kaksi W7 huulirasvaa. Passion Fruit ja Cherry. Molemmat oli muistaakseni kai ihan jees, mutta en vaan tykkää kaivella purkeista ja noi on vanhoja myös. Kolmas huulivoide on Carmex Cherry. Se ottaa mulla jotenkin nieluun ja tekee kurkun kipeäksi. Samoin tuo kihelmöinti ei mulle sovi. Aluksi se menettelee, mutta se ei vaan lopu lainkaan ja sitten huulia alkaa särkeä. Sen vaan haluaa pyyhkäistä pois. Ja jos ei pyyhkäise, jatkuu huulten särky tuntikausia.

Huulikiiltoja lähtee pois kolme. Kaksi Yves Rocherin yksilöä, Vanilla ja Strawberry. Noi on olleet tuolla vaan lähinnä nostalgiasyistä, en ole käyttänyt niitä vuosikausiin. Ne on niin vanhoja, etten enää uskalla käyttää ja nyt on aika päästää muistoista irti. Samaan sarjaan lukeutuu myös joku random nuortenlehden mukana tullut huulikiilto "paletti". En edes muistanut sitä, se vaan löytyi sekalaisista tavaroista. Muistan tykänneeni punaisesta sävystä, siinä oli pigmenttiä paljon. Toi vihreä glitter taas on vähän outo. :D

Gillette Satin Care Shave Gel Avocado Twist ei toiminut oikein mulla, jotenkin "tukkii" höylän niin, etteivät terät leikkaa ollenkaan vaan vetelevät tyhjää. Tuoksuu kyllä kivalta ja jättää ihon pehmeäksi, mutta siitä ei ole hyötyä, jos ei karvoja saa sheivattua. En tiedä enkö vaan jotenkin osaa käyttää tuota. Monet kun on kehuneet näitä vaahtoja. Pitäydyn jatkossa vaahtoamattomissa geeleissä.

Viimeisenä pois lähtee Oriflame Beauty Lash Booster. Se piti ripset kivan pehmeinä ja taipuisina, Nyt se on mennyt niin sameaksi, että sitä ei ehkä ole terveellistä käyttää.


Onko teillä kokemuksia epäluotettavista muuttofirmoista tai muuten vaan takana vaikeita muuttoja?

2 kommenttia:

  1. Ei oikeasti ole todellista ton muuttoauton kanssa!?!?! huhhuh. Mä olin varmaan ollut ihan raivoissani ja hysteerinen. Meillä on onneksi sukulaisella pakettiauto jolla ollaan aina kamat roudattu, mielellään heitetään rahaa siitä tilille kun tietää varmaksi, että muutto tapahtuu sovittuna ajankohtana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes osannut olla enää vihainen kun olin jotenkin niin lamaantunut ja epätoivoinen vaan :D Se on kyllä hyvä, jos on luotettava auto tiedossa, koska näköjään noihin yrityksiin ei pysty luottamaan. Jatkossa taidan ennemmin tehdä kans kaiken itse niin on vain itse itselleen vastuussa muuton sujumisesta.

      Poista