1. syyskuuta 2015

Loppuneet Elokuu


Vajaiden purkkien tyhjennystalkoot jatkuivat vielä tässäkin kuussa. Pian alkaa olla kaikki ylimääräiset käytetty ja saan availla uusia viimein.


Garnier Respons Marvellous Nectar Shampoo
Loistoshampoo, pesee hiukset puhtaiksi ja jättää ne ilmaviksi. Tuoksuu ihan hyvältä ja on superhalpaa, ehkä ostan jossain vaiheessa lisää tai kokeilen sarjan muita versioita. Voisin väittää markettituotteiden parhaimmistoksi koko Respons-sarjaa.

Oriflame Nature Secrets Colour Care Conditioner Almond Oil & Strawberry
Suosikkejani ja HG-kamaa. Hoitaa tehokkaasti latistamatta ja tuoksuu ihanalta. Kaapissa odottaa uusi pullo.

Biozell Color Mask - Silver
Toimii hienosti, mutta on pidemmässä käytössä vähän kallista. Oma vaalennukseni on nyt niin haalistunut, ettei sille näytetä enää muuta kuin saksia ja uutta värjäystä, mutta voisin ostaa uudelleenkin sitten kun tarvitsee taas. Tai kokeilla jos hopeashampoo kestäisi käytössä pidempään. Ombre-tyylisiin hiuksiini riitti about 10 kertaan kun koko päätä ei tarvinut käsitellä.


Nivea Daily Essentials Gentle Eye Makeup Remover
Käytin tuota kyllä kaikkeen muuhun paitsi meikinpoistoon. Meikkipöydän pyyhkimiseen, swatchien poistoon kädeltä, irtoripsien putsaukseen... Syynä siihen oli, että tuo ei tehnyt silmämeikille paljon mitään. Olihan se joo hellävarainen, mutta se kostautui sitten sillä, ettei etenkään ripsiväri liikahtanut paljon mihinkään ja ripsiä irtosi hangatessa eli eipä se sitten lopulta niin hellävarainen ollutkaan. Ei kuitenkaan kirvellyt silmiäni, joten siltä kannalta sopii herkkäsilmäisille. Mutta ennemmin käytän jotain, joka poistaa silmämeikin nopeasti, ilman hankailuja.

Oriflame Feet Up Cooling Breeze Foot Cream
Tämän kesän kausituote ja yleensä en näistä jalkavoiteiden kausijutuista liiemmin välitä, mutta tämä oli ihana! Tuoksui tosi hyvältä, mintulta ja kiiviltä ja tuoksu oli niin erikoinen, ettei sitä oikein osaa edes kuvailla. Jotenkin lohdullinen tuoksu, mahdollisesti joku tiedostamaton flashback lapsuudesta. Jalkavoide oli hyvä kosteuden säilyttävien sukkien kanssa, koska se ohuesta koostumuksestaan huolimatta imeytyi aika hitaasti. Eli jalkavoidetta jalkaan, sukat päälle ja aamulla heräsi unelmanpehmeiden jalkojen kanssa. Tykkäsin.

Oriflame Discover Miami Body Scrub
Kuorintatehoiltaan juuri sellainen, mitä kaipaan. Kuorii tehokkaasti, muttei raasta ihoa liikaa. Kruunataan se pinkillä värillä ja aivan ihanalla litsin tuoksulla. Suosikkejani!


Primavera Ginger Lime Body Wash
LivBoxista joskus kaaaaauan sitten tullut. Innostuin tuoksusta, muttei se sitten käytössä ollutkaan niin hyvä. Limen tuoksu oli ihana, mutten tiedä oliko se tuo inkivääri, vai muut ainesosat, jotka toivat siihen sellaisen puisen vivahteen, josta en pitänyt. Vaahtosi kuitenkin hurjasti näin luonnonkosmetiikaksi.

Born To Bio Tropical Mango Shower Gel
Surullista edes sanoa, mutta tämä meni käsisaippuana. Tilasin innoissani tämän kerran ja ajattelin, että mangon kanssa ei ainakaan voi mennä pieleen, koska mangohan nyt lähes aina tuoksuu ihanalta. Mutta tämä tuoksui pahalta. Suihkugeelissä on se mangon raikkaan makea ja herkullinen tuoksu, mutta sivutuoksuna on jotain hirveän pahalta haisevaa. Sellainen jännä vähän muovinen tuoksu, mitä ei heti olettaisi luonnonkosmetiikassa olevan. Koostumuskin todella lirua, joten en voi sanoa tykänneeni.

Seppälä The Must Have Shower Gel - Passionfruit & Guava
Aika heikko suihkugeeli. Kyllä sillä itsensä puhtaaksi sai, mutta vaahtoaa makuuni liian vähän ja tuoksua ei oikeastaan haista juuri ollenkaan pesuvaiheessa. Vain pullosta suoraan haistamalla. Ja se on harmi, koska tuoksu on ihanan hedelmäisen makea. Tekisi mieli melkein maistaa. Pumppupullo on myös vähän vaikea suihkussa, koska se oli aika jäykkä ja tuotetta tuli vähän kerralla eli pumppauksia tarvitsi monta. Laatuunsa nähden hirveän kallista, melkein 7 euroa, mutta ostin tuon jostain 3 tuotetta kympillä tarjouksesta.


Oriflame Pure Skin Hide & Treat Tinted Blemish Cream
Meni vanhaksi ja ei alun alkaenkaan oikein toiminut, joten roskiin vaan. Sävyltään hirmu tumma ja oranssi, enkä huomannut sen nopeuttavan finnien lähtöä. Käytin joskus olkapäillä oleviin finneihin, kun tumma sävy ei siellä haitannut paidan alle piiloon jäädessä. Mutta mitä järkeä käyttää kun ei se auttanut. Joillakin se ilmeisesti toimii, koska pari asiakastani tilaavat sitä säännöllisesti.

Oriflame True Perfection Refreshing Eye Illuminator
Muuten kiva ja hyvin kosteuttava silmänympärysvoide, mutten tykännyt pakkauksesta. Kuula ei oikein pyöri kunnolla ja tuntuu vain vetävän ihoa mukanaan, vaikkakin toki tuntuu mukavan viileältä. Tuotetta ei kuitenkaan tule tarpeeksi ulos. Ei myöskään se hygieenisin vaihtoehto pakkaukselle. Itse voiteesta tykkäsin kovasti, mutta saisipa sitä purkissa.

Oriflame Oasis Fresh Dawn Face Mist
Monikäyttöinen ihan päivittäisessä käytössä ollut suihke. Toimii raikkaaseen itsensä hereille ravisteluun aamulla, suihkun jälkeen kasvoveden tilalla, kuumana päivänä pikaraikastukseen, talvella kuivan ihon pikakosteutukseen meikin päälle, liian mattaiseksi puuteroidun ihon pelastamiseen jne. Hienojakoisena ei sotke meikkiä ja tuoksuu ihanalta. Tykkäsin, nyt lähti käyttöön samanlainen kurkuntuoksuinen.


Body Fantasies Sugar Vanilla Fantasy Body Spray
Lopultakin pääsin viimeisestä merkin tuoksusta eroon. Tuoksui nimensä mukaisesti melko puhtaalle sokerille, vanilja ei juurikaan tuoksunut. Sen takia makuuni vähän turhan pistävä, voimakkaampi vanilja olisi pehmentänyt tuoksua. Ei tule ikävä.

Oriflame Divine Sensual EDP
Yksi ensimmäisiä tuoksuja, joita Oriflamelta ostin. Siihen aikaan tykkäsin kauheasti vadelmatuoksuista, mutta kyllästyin lopulta. Nykyään en halua käyttää niitä lainkaan ja tämän käytin vessatuoksuna. Se on melko pelkistetty vadelmalta tuoksuva hajuvesi ja muutenkin hyvin marjainen hentoisella kukkaisuudella. Makuuni vähän liian sellainen, miten sen nyt sanoisi, ei pistävä, mutta siinä on sellainen "kirpeys" kuin aitoa vadelmaa tuoksutellessa on. Kaipaisin vähän pehmeämpää.

Kiss Of Red
Ostin tuon joskus teininä Keskiseltä ja se maksoi hurjat 50 senttiä. Kaupassa se perinteisesti tuoksui hyvältä, mutta kotona ei sitten tuoksunutkaan. En tiedä mikä siinä on kun näitä tällaisia hutiostoja on tullut useita tuoksujen kanssa. Mutta rahallinen menetys oli mitätön ja tuoksu koki nyt viimein loppunsa vessatuoksuna. Tuoksu on hyvin voimakas, mutta se on niin sekamelska, ettei siitä oikein erota nuotteja tai edes tuoksuryhmää. Siinä on sitrusta, makeaa ja kukkaista sekaisin. Yhdessä Divine Sensualin kanssa käytettynä niiden yhdistelmä oli hyvä vessatuoksu kun suihkautti molempia samaan aikaan vessaan.


Oriflame Giordani Gold Incontro Lipstic - Petal Caress & Whispers In Mauve
Hei jee, huulipunia loppui! Rasti seinään. Otin vuoden alussa urakoitavaksi muutaman punan, jotka aion käyttää loppuun ennen kuin avaan yhtään uusia. Tämä kaksikko oli yksi niistä ja ne ovat tuollaisia ihan jees perusnudeja. Yhteen aikaan ihan suosikkejani, mutta nykyään tykkään enemmän sellaisista dusty rose -tyyppisistä sävyistä. Suosin noita kuitenkin töissä ja koulussa, koska ne ovat helppoja sävyjä. Petal Caress aika puhdas neutraali nude ilman vivahteita suuntaan tai toiseen. Whispers In Mauve oli taas kylmempi ja violetimpi nimensä mukaisesti. Usein kerrostin näitä, Whispers In Mauvea pohjaksi ja Petal Caressia huulten keskiosaan. Siksi ne loppuivatkin samoihin aikoihin.

Giordani Gold Age Defying Concealer - Ivory Beige
Tästä en kauheasti tykännyt. Koostumus oli hyvä, ohut, mutta peittävä ja ei kerääntynyt juonteisiin päivän mittaan. Mutta siinä oli pientä glitteriä, jonka näki esim. kaupan valoissa ja auringonpaisteessa. Sävy oli pikkuisen liian tumma ja keltainen ja pakkauksen pörröapplikaattori epähygieeninen. Tuote tosin poistuikin nyt myynnistä ja en nyt ulkoa muista onko se tulossa uudistettuna takaisin. Pakkauksen tekstitkin kuluivat etupuolelta pois vähitellen, joten siksi siinä ei lue mitään.

Oriflame Studio Artist Loose Powder - Translucent
Ihmeiden aika ei ole ohi, tämä loppui viimeinkin! Se on ollut käytössäni monta vuotta ja tuntui, ettei kulu ollenkaan. Irtopuuterit kestävät aina ikuisuuden. Se oli HD-puuterin tyyppinen, hyvin hienojakoinen ja valkoinen väriltään, iholla väritön. Teki iholle kauniin hehkuvan pinnan, mutta ei pitänyt kiiltoa loitolla yhtä hyvin kuin kivipuuterit, siksi tykkäsin siitä eniten luomivärinpohjustajan kestoa pidentämään sekä silmänalusilla kun se ei vetäissyt sitä aluetta niin kuivaksi kuin kivipuuterit. Kivipuuterit toimivat kuitenkin ihollani paremmin muuten, joten pysyttelen jatkossa niissä. Ei enää saatavilla, mutta uudistettu versio tulee myyntiin pian.


Dermosililtä urakoin koko kasan hotellista saatuja näytteitä eli tässä lyhyesti niistä. Pakko heti alkuun mainita, että leikkasin pussit auki vaikka niissä oli ohjeiden mukaan joku hieno avausmekanismi, mutta oon niin idiootti, etten osannut avata sitä... ennen kuin sitten aloin vääntelemään tyhjiä pusseja ja kappas se toimi.

Shower Gel Red Orange
Tuoksui pirteän appelsiiniselta, melko aidolta, tuli jostain syystä mieleen joulu... Mutta ihan jees, tavallinen suihkugeeli, ei herättänyt sen kummempia tunteita.

Family Shampoo
Tuoksui perus hedelmäiseltä ja pesi aika natisevaksi, ehkä liiankin. Ainoa mikä epäilyttää on se, että kyseessä on perheshampoo koko perheelle ja kuka suomalainen perusäijä muka suostuu pesemään hiuksensa tuon tuoksuisella...

Family Conditioner
Sama tuoksu kuin shampoossa eli hyvä, mutta vähän tylsä. Hoitotehoiltaan aika heikko, latvat jäivät vähän karheiksi. Ja sivuhuomautuksena, että käytin molemmat pussit kerralla sekä shampoota, että hoitoainetta ja hoitoainetta ei ollut siltikään tarpeeksi. Shampoo sentään riitti.

Sensitive Facial Cream
Hajustamaton ja tuoksui pahalta jo lähtökohtaisesti, mutta levittäessä löyhkä paheni ihan sietämättömäksi, en tykännyt yhtään. Koostumus aika paksua, mutta levittyi yllättävän kevyesti, tosin imeytyminen kesti ikuisuuden. En edes avannut toista vaan laitoin eteenpäin.

Body Lotion
Ihan perusvoide tuoksusta lähtien. Jäi hetkeksi pyörimään valkoisena ihon pinnalle, mutta meytyi aika nopeasti kun hetken sitä jaksoi pyöritellä siinä. Haisi pahalta, hyvin pistävältä, ja kosteutustehoiltaan keskitasoa. Pussissa vain oli kovin vähän tuotetta, edes kaksi pussia ei riittänyt vartalolle yhteen kertaan. Ja missään ei kyllä vahingossakaan sanottu paljonko tuossa, tai noissa muissa pusseissa, on tuotetta.


Hirmukasojen valtakausi loppuneissa taitaa päättyä hetkeksi tähän, koska käytössä olevia tuotteita katsoessa näyttää, ettei syyskuussa kerkeä loppua paljon mitään. Mutta kyllä sieltä aina jotain loppuu, vähintään pari kuivan puoleista ripsaria saa vaihtaa uuteen.

4 kommenttia:

  1. Biozellin hiusväri on kyllä näppärä, jos haluaa nopeasti hiuksiin piristystä. Kaupasta löytyy myös Biozellin väriä ylläpitävä shampoo, jossa on kai vähän väriä mukana, mutta sitä en ole vielä kokeillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä kokeilla sitä sitten kun värjää hiukset uudelleen, kiitos vinkistä :)

      Poista
  2. Nuo Dermosilin näytteet on niin näppäriä tuon avausmekanismin vuoksi, mutta ne täytyy käyttää todella nopeasti. Miulla muutama on tyhjentynyt jo itsestään :D
    Born To Bio ei ole minunkaan sydäntäni vienyt, se mandariini oli ihan jees, mutta haluan suihkugeelin olevan hiukan paksumpaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se kyllä kätevä mekanismi sitten kun sen vaan tajuaa. Tyhmänä yritin taivuttaa sitä toisin päin kun se ohjekuva oli aika huono. :D Born to Bion rasvaisten hiusten shampoosta tykkäsin, mutta suihkugeelit tosiaan on aika liruja. Se on harmi kun haluaisin tykätä luonnonkosmetiikasta, mutten ole niistä oikein sopivaa löytänyt.

      Poista