28. toukokuuta 2015

My Day: Kosmetiikka-editio

Ilmeisesti tykkäsitte aikaisemmasta My Day -postauksesta, kävijämäärä sille päivälle pompsahti ainakin tuplaan normaaliin verrattuna. Laitetaan nyt tulille sitten se lupaamani kosmetiikkaversio eli mitä ja miten monta tuotetta käytänkään päivän aikana. Lasken vain tuotteet, en välineitä. Otin sellaisen keskivertopäivän, jolloin jätin pois kaikki satunnaiset jutut, kuten jalkakuorinnat, kasvonaamiot ja sen sellaiset muutaman kerran kuussa käyttämäni jutut. Kovin yksityiskohtaisesti en selittele, ettei tule liian pitkää juttua, mutta jos jokin kiinnostaa niin kysykää. Osasta on tulossa myöhemmin myös oma juttunsa ja osasta sellanen on jo olemassa.

Aamu



Ihonhoito
Aamuisin mulla on usein kiire ja ihonhoito jää vähän paitsioon, teen vain välttämättömimmän. Puhdistan kasvot kasvoharjalla ja puhdistusvaahdolla, pyyhkäisen kasvot kasvovedellä ja levitän silmänalusille kevyttä silmänympärysgeeliä. Sitten vielä päivävoide ja toki pesen myös hampaat. Dödöäkään ei sovi unohtaa, niinkin on kyllä joskus käynyt...

Hiukset
Hiuksiin ei paljoa mene, ne ovat wash&go -malliset. Eli harjauksen jälkeen latvoihin öljyä siloittamaan pörröt ja sitten kuivashampoota kohottamaan hiuksia, joskus käytän sen tilalla hiuspuuteria, mutta se on niin kenkkumainen saada pestyä pois.



Meikki
Perus arkimeikki syntyy kuvan tuotteilla. Silmiin ensin pohjustaja, siihen luomivärit ja rajaus, sekä ripsiväri. Vesirajaan vielä kirkastamaan nude rajauskynä. Meikkipohjaksi kevyt IlluSkin ja peitevoiteeksi Oriflamen Secret Concealer. Päälle irtopuuteria. Varjostukset ja kulmat MUS-luomivärillä. Kulmiin levitän värin Yves Rocherin viistolla rajaussiveltimellä, joka on loistava kulmasiveltimenä. Kaiken kiinnitys vielä kirkkaalla kulmageelillä. Loppusilaukseksi pikkuisen poskipunaa poskiin ja huulten rajaus nudella kynällä. Huulipuna unohtui kuvasta, mutta sekin melkein aina jokin nude tai vain sävytetty huulirasva, jota käytän koko päivän. Sitten vielä tuoksu, tällä kertaa So Fever Her.


Ilta



Meikinpoisto
Niin kivaa kuin meikkaaminen onkin, on sen poistaminenkin kiva tunne. En tykkää kotona hengailla täydessä meikissä jollei ole pakko(esim. illalla jotain menoa vielä). Poistan silmämeikin misellivedellä ja kasvoista pyyhin meikit pois meikinpoistoliinoilla.



Suihku
Suihku alkaa hiustenpesulla ja sen jälkeen laitan hoitoaineen vaikuttamaan hiuksiin. Sillä välin puhdistan kasvot taas kerran, sekä käytän kuorivaa putsaria sen perään. Sitten vielä vartalon pesu suihkugeelillä ja intiimipesu. Lopuksi vielä huuhdellaan se hoitoaine hiuksista.



Kasvot
Suihkun jälkeen iho huutaa kosteutta. Ensin pikkuisesta sinisestä tuubista geeliä kaikille näpyille. Sen jälkeen silmänympärysvoide ja yövoide. Kahdesta pitkulaisesta hylsystä ensin ripsiseerumia ripsien tyveen ja ripsienhoitoainetta sitten itse ripsiin. Tuo kaksikko pitää ripset taipuisan pehmeinä ja ripsiä myös tippuu vähemmän -> ne ovat tuuheammat.

Vartalo
Lantion alueelle Perfect Body Stretch Repair -voidetta ja mahaan Tight Tummy -geeliä, jotta laihtuessa iholla olisi parhaat eväät palautua nätisti, eikä jäädä roikkumaan. Jaloille aivan ihanan tuoksuista Feet Up Cooling Breeze jalkavoidetta, vartalolle niin ikään herkullista Hawaiian Tropic Lime Colada -voidetta. Kainaloihin dödöä yöksi. Kynsille ensin vahvistavaa seerumia ja sitten syötävän hyvältä tuoksuvaa kynsinauhavoidetta. Lopuksi vielä kirsikkakäsivoidetta käsiin.

Hiukset
Harjaan hiukset hellävaraisesti Tangle Teezerillä, joskus isompien takkujen kohdalla käytän selvityskampaa, koska TT ei ihan aina yllä koko hiusmassan läpi. Päänahalle kosteuttavaa hiusvettä, niin rasvoittuminen ja kutina vähenee. Latvat saavat yöksi lisäkosteutusta jätettävästä hoitoaineesta.

Suuhygienia
Ennen nukkumaanmenoa tietenkin pesen taas hampaat. Nyt lisäksi vielä putsaan kielen tuolla hammasharjan ja -tahnan vieressä näkyvällä metallijutulla. Suomesta en ole vastaavia hökötyksiä löytänyt, joten tilasin eBaysta. Kuuden kappaleen paketti maksoi 4 euroa. Tuollaisessa koko kielen kerralla käsittelevässä putsarissa on se hyvä puoli, ettei se ala yököttää niin kuin sellaiset pienemmät tekevät. Ihan paras.


Siinäpä se sitten oli kokonaisuudessaan. Kaikki tuotteet yhteenlasketusti tekevät 45 kappaletta, joista meikkejä 13. Mitä muiden bloggaajien vastaavia postauksia olen lueskellut, niin samoissa luvuissa suunnilleen pyöritään. Useimmilla se on ollut 40-50 välillä. En tiedä sitten kuinka hyvin se vastaa keskivertosuomalaista, viime aikoina kun on kovasti puhuttanut ympäriinsä se, miten omaa luokkaansa näissä asioissa(kosmetiikan osto, kulutus) kosmetiikkabloggaajat ovat. 

Kuinka montaa tuotetta sinä käytät päivän aikana?

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus! Yllättävän monta tuotetta. Pitäisi varmaan itsekin vihdoista viimein toteuttaa tämä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin kyllä yllätyin määrästä. Tuntuu, ettei niitä nyt niin montaa käytä päivän aikana mutta kun ne kerää kasaan niin onhan niitä. :D

      Poista
  2. Eiköhän mullakin kulu tämän verran tuotteita. Yllättävän paljon tulee eri tuotteita käytettyä, kun alkaa laskea :)

    VastaaPoista