1. lokakuuta 2014

Loppuneita



Syyskuu meni jotenkin supernopeasti, vasta äskenhän oli elokuu. Ajattelin, ettei tässä kuussa ehtinyt loppua paljon mitään, mutta kyllähän niitä oli aika kasa. Kaikki tosin painottui aika lailla suihkutuotteiden puolelle, kun urakoin vajaita puteleita pois pyörimästä. Samoin yritän käyttää nyt nuo matkakokoiset ja näytteet pois, ne vievät yllättävän paljon tilaa ja en kuitenkaan matkustele niin paljoa.


Aloitetaan hiusjutuilla. Ensinnäkin LivBoxista tullut Sim Argan Care Healing Smoothie -hiusnaamio. Tuo oli ihan jees -tasoa. Teki hiuksista kyllä supersileät, mutta siihen se jäikin. Mitään muuta tuotteesta ei oikeastaan jäänyt mieleen. Tuoksukin aika tylsä.

Sitten ikuisuustuote, Oriflamen HairX Overnight Treatment eli sellainen yöhoitoaine hiuksille. Suihkuttelin tuota iltaisin latvoihin silloin kun jaksoin/muistin. Aamulla herätessä latvat olivat pehmeät, pörröisyys oli poissa ja muutenkin aine piti latvat kunnossa. Ainoa miinus oli tuoksu, mun nenään tuoksui vähän banaanilta höystettynä erittäin vahvalla alkoholin tuoksulla.

Batisten Originalia matkakoko, aikaisemmin blogin alkuaikoina käytin sitä täysikokoisen. Jos en kaipaa hiuksille kohotusta vaan puhdistusta, niin Batiste on siihen paras. Herbina oli paras tuuheuttamiseen. Original tekee hiuksista todella puhtaan näköiset, mutta ei kohota. Tuoksu on se perinteinen sitruuna, jota inhoan. Pysyttelen jatkossa muissa tuoksuissa.



Anovian Head Candy on fonttia ja nimeä myöten aika lailla Tigiä jäljittelevä(etenkin näitä). Purkalta tuoksuva shampoo pesi kyllä ihan kohtalaisesti. Ei natisevaksi kuitenkaan, vaikka shampoo lupaa estää tuotejäämien kasautumisen hiuksiin, not. Tästä tuli mulle hilsettä ja se tapahtuu mulle aina kun hiuksiin jää tuotejäämiä pitemmällä aikavälillä. En muuttanut muita käyttämiäni hiustuotteita ja viikon tätä käytettyäni löysin päästä hilsettä. Vaihdoin toiseen shampooseen ja hilse hävisi. Käytin tätä shampoota loppuun sitten vain pari kertaa viikossa ja hilse ei palannut.

Oriflamen HairX Restore Therapy Conditionerinkin käytin. Siitä tykkäsin aika paljon, se kosteutti kuivuuteen taipuvaisia latvoja hyvin ja piti hiukset takuttomana ja sileänä. Tuoksu oli hyvä ja makean karkkimainen. Varmasti ostan joskus uudelleenkin.

Sitten viimeisenä hiustuotteena L'Occitane Verbena Shampoon matkakoko. Shampooksi tosi paksua, melkein geeliä. Sitä tarvitsi sen takia aika paljon ja jäykkä mönjä oli työlästä levittää paksuihin hiuksiini. Pullosta riitti muistaakseni viiteen pesuun. Vaahtosi kyllä tosi paljon ja pesi hiukset ihanan pehmoisiksi, mutta kuten muissakin sarjan tuotteissa, tuoksu tökkii. Siitä lisää alempana.



Jatketaan suihkutuotteilla. Käytin taas vaihteeksi yhden I Love... minisuihkugeelin. Mistä näitä on kertynyt. Kaapissakin on vielä monta. Cherry Sweetheartin ostin lahjapakkauksessa yhdessä pesukukan ja vartalovoiteen kanssa. Muovinen ja hyvin teollinen, vähän kirsikkaa etäisesti muistuttava, tuoksu ei vain ollut mieleeni.

Hajotin myös Escada Marine Groove -setissä tulleen suihkugeelin. Mietin mitä suihkugeeliä otan viikonloppumatkalle mukaan ja haistelin eri vaihtoehtoja ja korkki vaan napsahti poikki. Äiti toi tämän mulle laivalta joskus yhdessä tuoksun kanssa ja settiin kuului myös pareo(kuva). Ei ihan niin hyväntuoksuinen kuin itse hajuvesi, mutta kiva silti. Ja vaahtosi ihan hulluna!

Louis Widmerin minikuorinnan käytin myös pois viimein. Käytin sitä vain kun halusin erityisen huolellisen kuorinnan. Tätä jää ikävä ja haluan kyllä joskus täysikokoisen vielä! Juttu täällä.

Tätä taas ei jää ikävä. Oriflame Swedish Spa Smoothing Face Scrub oli ennen suosikkejani, mutta sitten koostumusta sorkittiin ja tuolla ei nykyään tee paljon mitään. Kuorivia rakeita on todella vähän. En osta lisää.




Pari ikuisuustuotetta loppui myös ihonhoidon puolelta. Oriflame BioClinic Red Away Dynamic Skin Recover Night loppui. Tätä oon käyttänyt jo aika monta tuubia ja tämä saa nyt olla viimeinen hetkeen, koska voide on kallista. Edelleen lemppareitani, mutta kokeilen välillä muitakin punoitusta vähentäviä.

Optimalsin Oxygen Boost Day Cream Oily Skin kului viimeinkin loppuun. Päivävoiteita käytän harvoin, joten niissä kestää käyttää. Siitä juttu täällä.

Sitten Oriflamelta myös Pure Nature Organic Citrus & Eyebright Refreshing Face Cream. Tämän käytin kaulalla ja decolteella, koska niiden iho on normaali, joten ne tarvitsevat enemmän kosteutusta kuin rasvoittuvat kasvot. Tuo oli ihan jees, ei huonoa sanottavaa, mutta ei nyt mitään superhyvääkään. Raikas sitruunainen tuoksu.



Hätäratkaisuna jouduin myös käyttämään yhden asiakkaille tarkoitetun Oriflame Swedish Spa Rebalancing Face Serumin. Olin vähän kipeä tuossa pari viikkoa sitten ja kärsin myös jostain ihme nestehukasta pari päivää, vaikka join paljon vettä. Se näkyi heti ihossa ja iho oli aivan kuiva niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Meikatessa painoin ihoa vahingossa kynnellä hetken ja se jälki jäi siihen minuuteiksi. Yövoiteen lisäksi tarjosin janoiselle iholle myös seerumia, mutta koska seerumini ovat loppu, piti ottaa näyte suosikistani. Ja se kyllä auttoi huomattavasti. Juttu siitä täällä. Pitää ehkä tilata uusi tuubi vastaavan varalle.

Doven Indulgent Nourishment Body Lotionista käytin söpön näytepullon. Tuoksuu kivalta ja makean, vähän karamellimaisen tuoksun taustalla on havaittavissa Doven mielipiteitä jakava perustuoksu, jota jollain oudolla tavalla rakastan. Kuivan ihon voide oli kuitenkin vartaloni normaalille iholle turhan tuhtia ja ei meinannut imeytyä. Kuivaihoisille varmasti loistava.

Inhokkituotteena käytin irvistellen pois L'Occitanen Verbena Body Lotionin. Purkista haisteltuna niin raikas sitruuna muuttuu ihollani tajuttoman pistäväksi ja ällöttäväksi. Tuoksu on voimakas ja haisee seuraavana päivänäkin iholla. Vaikka voide muuten olikin loistavaa ja imeytyi hyvin niin haju vaan tökkii, ihan kuten hoitoaineessa ja shampoossakin. Enää suihkugeeli käyttämättä.


Käytin myös loppuun toisen pullon Oriflamen All-Over Make-Up Removeria vesiliukoiselle meikille. Edelleen suosikkejani. Ei kirvele silmiä ja poistaa meikin aika vaivattomasti.

Ja sitten vielä Oriflame Naturen Aloe Vera & Maracuja -saippua. Hiusnaamiona tämä tuoksu oli jotain niin parasta, mutta saippuassa ei ihan niin hyvä, tuoksu oli, yllättäen, jotenkin saippuainen. Muuten ihan perussaippua. Pesi hyvin ja kuivatti ihoa.

Harvinaisempi loppuja joukossa on tuoksu. Oriflamen Very Me Cherries -sivellintuoksu. En tykkää sivellintuoksuista ja ne on ehkä vähän epähygieenisiäkin. Sivellin koskee ihoon ja menee takaisin pulloon, tosin tuoksut on niin alkoholipitoisia, että varmaan suurin osa bakteereista kuolee. Mutta silti. Halusin tuoksun, koska blogin aktiiviset lukijat tietävät mun olevan kirsikkahullu. Tämä ei tuoksunut kirsikoille. En oikein erottanut siinä mitään tiettyä tuoksua. Se tuoksui vain kukkaisen hedelmäiseltä. Nimestään huolimatta tuoksussa ei edes ole kirsikkaa(Fragrantica). Se on vain uudelleentuotantoa Cherries -tuoksusta, jonka pullon haluaisin kovasti, vaikka sitten tyhjänä.


Meikkejä loppui neljä. Oriflamelta Very Me Incredibalm. Ei mitenkään ihmeellinen. Ihan perus huulivoide, vähän rakeisen tuntuinen huulilla. Sen piti tuoda myös sävyä, mutta omat huuleni ovat pohjaväriltään niin tummat, ettei tuosta tullut mitään sävyä.

Garnierin BB-silmänympärysvoidekin tuli tiensä päähän. Käytin sen loppuun, joten tykkäsin siitä. Voisin ostaa lisääkin. Vanha juttu täällä.

Meikkivoiteista loppui taas yksi Oriflame Everlasting Foundation. Kesällä jo melkein inhosin tuota, se ei levittynyt kunnolla ja jäi laikukkaaksi ja raitaiseksi. Olin pitkään käyttämättä sitä. Mutta nyt syksyllä kun iho ei enää ole niin rasvainen kuin kesäisin, se toimii taas kuin unelma. Vielä yksi pullo jäljellä, voide uudistuikin nyt ja uudet tulevat myyntiin about ehkä kuukauden päästä, yllättäen taas kerran nimellä The One Everlasting Foundation. Tästä tulossa juttua myöhemmin.

Heitän pois myös Technicin hopeisen glitter eyelinerin, koska se on kuivahtanut ja siveltimellä ei saa enää mitään ulos. Leikkaamalla pullon auki, saisi tuotetta taas. Se ei ole aivan kuivaksi kovettunutta vaan vähän paksuuntunutta vain ja sitä saisi edelleen käytettyä ehkä. Mutta käytän glitterlineria ehkä kerran vuodessa, joten ei taida kannattaa. Mulla on muitakin glitterlinereita riittämiin.


Viimeisenä hyvin, hyvin harvoin "loppuva" eli Duroyn Rajaussivellin saa lähteä. Se on palvellut erinomaisesti pari vuotta ja esiintyi tässä postauksessakin. Viimeiset pari kuukautta tuo ennen niin tarkka kärki on harottanut milloin mihinkin ilmansuuntaan ja sitä vaan ei saa enää pysymään tiiviinä nippuna. Rajauksen tekeminen on hankalaa, koska harottavat harjakset sotkevat. Tämä on ollut jo yli kuukauden pois käytöstä, mutta vähän niin kuin unohdin laittaa sen viime kuun loppuneisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti