21. syyskuuta 2014

Ostoksia ja uudelleenjärjestelyä

Kuten Instagramin puolelta huomaakin, kävin viikonloppuna Reckless Loven keikalla Seinäjoella ja samalla toki tuli tehtyä shoppailukierros. Nyt poikkeuksellisesti ostin juttuja lähinnä kotiin ja kosmetiikkaa hyvin vähän.



Biltemastakin löytyy joskus kivoja juttuja, kun matkaseuralainen tarvitsi sieltä jotain. Bongasin hyvin kosmetiikalle sopivan, oikeasti ruuveille sun muulle roinalle tarkoitetun, lokerikon. Ei se nyt niin hieno ja tyylikäs ole kuin vaikka Palaset-laatikosto, mutta kelpaa mulle hyvin. Koko hökötys maksoi vain 12 euroa ja risat. Olen myös etsinyt jotain pientä pumppupulloa matkakäyttöön ja sellaisen löysin pari euroa maksavasta matkasetistä. Toki myös muut setin osat pääsevät varmasti käyttöön. Näitä tarvitaan aina.

Keskustassa oli pakko käydä myös viimein siellä Suomalaisessa Kirjakaupassa. Arvatenkin Palaset-laatikostojen takia. Niitä ei ollut hyllyssä yhtään ja petyin jo vähän. Mutta sitten bongasin ne alepöydältä(ihmettelen kyllä miksi ne on alessa/poistossa). Jäljellä oli kolme mustaa ja yksi kirkas ja ostin kirkkaan. Vaikka ostinkin Biltemasta tuon lokerikon niin halusin silti yhden aidon Palaset-laatikoston.


Sen jälkeen kävin Glitterissä ja ostin pari korua, niitä en nyt tänne kuvannut, mutta se oli mainitsemisen arvoista, koska myyjä oli...miten sen nyt ilmaisisi...  kuplivan iloinen persoona. :D Stockmann Beautyssä kävin myös kyselemässä olisiko YSL:n Black Opiumia jo tullut, mutta ei. Luvattiin vasta ensi viikon loppupuolelle. Tuoksun mainosvideo, pullo, nimi ja kaikki on niin mun tyyliin sopivaa, että sitä on pakko kokeilla millainen se olisi mun iholla. Ja jos tykkään siitä niin sen voisi ostaa.


The Body Shopista ostin lohdutukseksi söpön pikkupullon White Musk Smoky Rose EDT:tä, se vaan tuoksui niin kivalta. Lumenelle löysin haastajaksi todella hyvän kuuloisen InstaBlur Eye -pohjustajan. Teen blogiin vähän sellaista silmämeikinpohjustaja-vertailua, joka julkaistaan tässä joskus kun saan sen valmiiksi. InstaBlur vähän viivästyttää julkaisua, koska sekin tulee toki mukaan vertailuun.

Kotiin palatessa vielä Tokmannissa näin poistomyynnissä tuplapakkauksen Nivean Gentle Eye Make-Up Removeria ja ostin sen, koska edellinen silmämeikinpoistaja loppui juuri. Toivottavasti tuo sopii silmilleni hyvin, ne ovat aika herkät puhdistuksen suhteen ja esimerkiksi se kaikkien niin hypettämä Lumenen silmämeikinpoistaja kirvelee silmiäni älyttömästi kun joskus sitä urheasti käytin yhden pullon.


Seinäjoen ostokset olivat siinä, mutta Oriflamen paketti tupsahti postista myös samana päivänä. Se oli omalta osaltani harvinaisen pieni kun en oikein tarvinut mitään ja saan vaadittavan suuruisen tilauksen kasaan joka kerta vaikken tilaisi itselleni yhtään mitään. Nyt otin vain Very Me Lip Crayonin sävyssä Nude, koska suunnitelmissa on leikkiä tämän ja nudepunan kanssa tehden liukuvärjätyt huulet.

Demoista otin Discover Miami Spirit Body Scrubin, joka tuoksuu Floridan Kanukalta ja litsiltä. Toinen demo oli HairX Heat Protect, koska lämpösuojani alkaa olla lopussa. Tilaajalahjana tuli sitten Discover Parisian Delight jumbosuihkugeeli, inhoan noin isoja pulloja ja en ole käyttänyt edes pientä pulloa vielä. Myyntiin siis. Ilmaisena demona tuli Oriflamen ihan uutta sarjaa, True Perfectionia ja tarkemmin sanottuna Perfecting Day Moisturiser. Sekin on vähän anti-age kamaa, koska sen sisältämä patentoitu Persian silkkipuu-uute ehkäisee ihon ennenaikaista ikääntymistä. Mutta odottelen vielä vähän lisätietoja tuosta ennen kuin päätän mitä teen sille.


Noiden kahden laatikoston ansiosta saan meikkipöydästäni viimeinkin vähän "kauneusbloggaajamaisemman".  Bilteman Cabinet meni nätisti peilin viereen ja sen päälle sitten Palaset ja tuo ruskea kynäteline, jossa on kätevä säilyttää myös meikkijuttuja.


  Noihin sain mahtumaan ihan kaikki meikkini! Peilin alla laatikossa on ns. backup-tuotteet eli meikit, joita mulla on jo yksi käytössä ja toinen avaamaton odottamassa edellisen loppumista.
  Palaset-laatikostoon laitoin näytteet, siveltimiä ja ripsarit. Kynätelineessä on tällä hetkellä käyttämäni ihonhoito, sen alla kaksi isoa meikkipalettia.
  Cabinetin pikkulokeroissa on huulirasvat, huulikiillot, huulipunat, meikkikynät, muutama monoluomiväri ja kaksi lokeroa jäi jopa tyhjäksi.
   Alhaalla isoissa lokeroissa on sitten puuterit, aurinkopuuterit, luomivärejä, poskipunia, meikkipohjat, pohjustajat ja koruja.
   Sitten vielä päivittäin käyttämäni meikkituotteet ovat tuossa pyörivässä telineessä. Meikkaan vähän missä huoneessa milloinkin, riippuen missä on sillä hetkellä paras valaistus ja tuo teline on kätevä napata mukaan. Siitä löytyy ihan kaikki mitä tarvitsen arkimeikkiini.


Vielä pitäisi postissa tulla toivottavasti ensi viikolla Alla Modalta paketti. Tilasin sen 9.9 ja vieläkään ei ole näkynyt. Pitää kohta kysellä sen perään jo.

2 kommenttia:

  1. Toihan näyttää hyvältä. Biltema, Bauhausista yms. löytyy tosi hyviä säilytysjärjestelmiä meikeille. Itsekin olen Suomalaisessa pyöritellyt noita palaset-laatikoita, mutta jotenkin toivoisin, et ne olis vähän isompia. Jotenkin olin ne päässäni kuvitellut suuremmiksi. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne saisi kyllä olla vähän isompia ainakin tuohon hintaan ja muutenkin niissä saisi olla enemmän noita lokeroita eikä vain kolmea isoa. Toki eihän ne meikeille ole tarkoitettu, mutta pysyisi sisältö paremmassa järjestyksessä :D

      Poista