8. maaliskuuta 2014

Iso kasa loppuneita

Oho, edellisestä Loppuneet -postauksesta onkin jo kaksi kuukautta. Kassi, jossa säilytän loppuneita alkoi pursuta yli, joten tässäpä nyt kaikki tammikuussa ja helmikuussa käytetyt tuotteet. Osa on esitelty aikaisemminkin blogissa, mutta en nyt linkitä niiden postauksia tähän. Jos haluat nähdä jonkin tuotteen postauksen ja et löydä sitä omin avuin niin kysy. Ensimmäisen kerran päätin ottaa myös koko kasasta kuvan.


Sitten niihin tuotteisiin.


 Lempparini XL -shampoo kului loppuun vaikka käytin sitä säästeliäästi vain sellaisena ns. syväpuhdistavampana shampoona vaikkei se varsinaisesti sellainen olekaan. Tuota kun löytäisi vielä lisää! Siitä on jo olemassa postaus, samoin Bristowsin Original -kuivashampoosta. Oriflame HairX Shine Reviver Conditionerkin loppui. Siitä en oikein tykännyt vaikka se tuoksuukin tosi hyvältä. Selvittää kyllä takut ja tekee hiuksista sileät, mutta ei silti riitä kosteuttamaan latvoja tarpeeksi. Hoitoainetta tarvitsi myös aika paljon ja siksi tuo kului nopeasti.


Kasvonpuhdistusliinoja olen urakoinut pois, koska niissä on päiväykset paukkuneet jo ajat sitten. Olen aika laiska käyttämään tällaisia liinoja kun niiden puhdistusteho ei kuitenkaan ole normaalin putsarin veroista. Farmasin liinoista on jo postaus. Athena Beautén ja Oil Of Aloen liinat olivat aika tehottomia ja molemmat tuoksuivat pyykinpesujauheelta.


Talvisia suihkutuotteita kului pari Oriflamelta. Let It Snow -palasaippuasetti äänettömänä toiveena, että talvella tulisi lunta kunnolla. Mutta eipä tuota lunta näy mikä on harmi, koska pidän erityisesti helmi-maaliskuun aurinkoisista päivistä kun hanget hohtavat. Näihin aikoihin aina menin koirien kanssa metsäretkelle auringonpaisteessa ja myös järven jäälle riehumaan kun siellä ne saivat juosta sydämensä kyllyydestä.

Setissä oli kaksi saippuapalaa. Let It Snow -sarjaa mulla oli aiemmin kimallesuihkugeelikin. Saippuan kirpeän tuoksun pitäisi tuoda mieleen talvipakkanen ja tuoksu kyllä on aika pistävä. En tunnista tuoksua sen tarkemmin. Pala on kasvipohjainen ja se on kevyen shimmerinen, mutta shimmer ei onneksi jää iholle.

Toinen on joulukylpyvaahto Merry Moments, joka tuoksuu ihan appelsiinin makuisilta Jaffakekseiltä. Voi kun olisi se kylpyamme, mutta sen puutteessa tämän käytin suihkugeelinä.


Oriflame Sol Family After Sun Shimmering Lotionin käytin pois kosteusvoiteena kun sitä oli kesän jäljiltä vain vähän jäljellä enkä halunnut hautoa sitä kaapissa ensi kesään asti. Ihan hyvin kosteuttava voide, joka jätti iholle shimmerhippusia. Tuoksu oli aika perusvoidemainen. Doven Winter Caresta on olemassa postaus.


Samoin Soap and Gloryn Peaches and Clean putsarista on postaus. Oriflame Essentials Daily Scrub Cleanser oli mukava tuttavuus, en ole aikaisemmin sitä tilannut tai edes huomannut, että sellainen on olemassa. Juuri sopivan kuoriva, mutta silti tarpeeksi hellä vaikka päivittäiseen käyttöön. Käytin tätä noin joka toinen päivä ja se jätti ihon silkinsileäksi. Tuoksu oli sellainen perusraikas. Ehdottomasti kyllä hankin lisää!


Ziajan päivävoiteesta on postaus jo aikaisemmin. Oriflame Optimals Skin Energy Eye Cream oli käytössä kesän ja syksyn. Pirteän värisessä pakkauksessa oleva voide lupasi kirkastaa ihoa ja se sisältää suojaavaa C-vitamiinia, valoa heijastavia partikkeleita ja kirkastavia mineraaleja. Kesällä ohut voide oli ihan sopivan kosteuttava ja imeytyi nopeasti, mutta ei kyllä juurikaan kirkastanut silmänalusia. Talvella kosteutustehot eivät enää riittäneet vaan voide piti vaihtaa täyteläisempään, vaikkei silmänympärysihoni olekaan kuiva, vaan jotain normaalin ja rasvoittuvan väliltä.

Lip Smacker Fanta -huulirasva on varmaan ekoja huulirasvoja, jonka käytän loppuun. Aikaisemmat ovat aina katkenneet tai tippuneet johonkin epämääräiseen paikkaan niin etten enää halua käyttää niitä. Tuo oli mukana koulussa ja pyöri penaalissa, siksi sen kaunis etiketti on kulunut pois. Tuoksui Fantalta ja maistuikin makealta. Kosteuttikin ihan kohtalaisesti. Vielä on jäljellä Sprite ja Coca Cola kun ostin näitä kolmen huulirasvan setin.

Oriflame Cuticle Remover Gel on ollut monesti apuna kynsinauhojen kanssa. Hieman epäkäytännöllinen annostella, mutta hoiti hommansa erinomaisesti. Hyper Stretch Lash Serumista taas teen oman juttunsa myöhemmin, joten siitä lisää silloin.


Meikeistä loppui toinen pullo Oriflame Everlasting Foundationia, se on edelleen ihan lempparini. Peittää hyvin, mutta on kevyt ja kestää ihollani paremmin kuin muut kokeilemani meikkivoiteet. Siitäkin teen jutun jossain vaiheessa. Wonder Lash Dramatize -mascarallekin jouduin jättämään hyvästit. Se on suosikkini, jota ei enää valmisteta. Tavallista Wonder Lashia mustempi ja aivan täydellinen ripsilleni. Tehkää tätä lisää pliis!


Viimeiset käsidesitkin loppuivat Simple Pleasuresilta. Snow Flurries tuoksui mielettömän hyvältä, samanlaiselta karamelliselta kuin se muutama postaus aiemmin esitelty Bristowsin Tropical Paradise -kuivashampoo. Sweet Candy Dreams tuoksui ihan niiltä irtokarkeissa myytäviltä pikkuisilta keltaisilta, punaisilta ja vihreiltä palleroilta.


Kynsilakoista käytin loppuun viimeisen pulloni Wet n Wildin Base Coatia. Se hoiti hommansa ihan kohtuullisesti, mutta päästi ainakin sinisten ja vihreiden lakkojen värin läpi. Gemeyn ikivanha Express Finish lakka loppui viimein, sen ikä lähentelee varmaan pariakymmentä vuotta ja se oli edelleen koostumukseltaan kuin uutta. Asia, joka ei nykyajan lakoilta onnistuisi... Sävy on lämmin kultainen 06 Or Pur. Kirpparilta joskus ostettu Catherine Arleyn punainen kynsilakka ei oikein ollut hyvä. Muuta vikaa siinä ei ollut kuin sävy, erittäin läpikuultava jellylakka ei peittänyt millään, mutta varpaankynsissä tuon sai kulumaan pois ihan hyvin.


Sitten vielä kasa näytteitä, joita myös urakoin pois parhaani mukaan. Max Factorin Whipped Cremestä oli jo postaus. Lancomen Visionnaire Advanced Skin Correctorista tykkäsin, se imeytyi tosi hyvin ja kosteutti hyvin. Seerumin käyttöön olen vielä ihan liian nuori, mutta joskus kypsemmällä iällä voisin hyvinkin käyttää tällaista ja ehkä käytänkin jos sitä silloin vielä on jossain muodossa olemassa.

Toinen seerumi oli jo lopetettu Oriflamen Diamond Cellular Concentrated Perfector Serum, siitäkin tykkäsin aika paljon, mutta se on jo lopetettu niin ei siitä sen enempää. Vichy Idéalia Life Serumista taas en tykännyt yhtään! Haisi pahalta, ei imeytynyt millään ja sitten vielä alkoi rullaamaan. Naama kiilsi ihan hulluna seuraavana päivänä.

Sitten Laveralta kolme, joista Pore Refining Moisturising Creamista on jo olemassa juttu kun mulla on se täysikokoisena. Restoring Day Cream tuoksuu pahalta ja se oli muutenkin vähän samaa luokaa tuon Vichyn kanssa. 24H Moisturising Creamista taas tykkäsin, koska se imeytyi ihan hyvin eikä rullannut ja tuoksui kivalta vaikken yleensä ruusuisista tuoksuista tykkääkään.

4 kommenttia:

  1. Vitsit mä muistan nuo Gemeyn Express Finish lakat, ihan legendaarista, että sulla on ollut tollainen vielä jemmassa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietäisit vaan mitä kaikkia muita muinaismuistoja multa löytyy kynsilakoista :D Se voisi ehkä olla postauksen paikkakin joskus kenties..

      Poista
  2. Mä oon niin nähnyt tuota XL-shampoota jossain! Oliskohan ollut peräti Tarjoustalo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä, pitää tutkia seuraavan kerran kun käy Tarjoustalossa, että löytyisikö sieltä :)

      Poista