16. elokuuta 2013

30 päivän kynsihaaste: Delicate Print

Viime haasteessa lakkasin Rimmelin uudella lakalla ja niin tein myös tässä osassa, jossa tehtävänä oli herkkä kuvio. Kynsistä tuli aika tummat eikä mitenkään herkät, mutta onneksi vain kuvion piti olla herkkä. :D


Lakaksi valitsin Rimmelin Metal Rush -kokoelman lakan 70 Gold Save The Queen. Sillä olen lakannut kynnet kesän aikana jo kolmesti, mutta nyt vasta oli mahdollisuus ottaa kuvatkin siitä. Kokoelma on pieni, vain 4 lakkaa. Muut sävyt eivät oikein kiinnostaneet, tosin kun jälkeenpäin katselin swatcheja netistä niin Royale Blue on alkanut houkuttelemaan. Gold Save The Queen on kuparisen kultainen duochrome joka taittaa vaaleanpunertavaan. Duochrome-efekti ei ole kovin voimakas, luonnossa kuitenkin hieman voimakkaampi kuin kuvissa. Levittyy hyvin, kaksi kerrosta peittää ja kuivuu supernopeasti.



Päätin leimata kynnet ja valitsin laattojeni kuvioista sen jonka katsoin kaikkein herkimmäksi eli Konad m73 laatan kukkakuvion. Kuviot leimasin Wild and Crazyn punertavanruskealla Cyber -lakalla.


Seuraava haaste tulee olemaan inhokkihaaste, koska en voi sietää tribaaleja, mutta ehkä siitäkin selvitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti