9. helmikuuta 2013

Lisää loppuneita

Tällä kertaa loppuneet ovat seuraavanlaisia


Oriflame Full Moon -palasaippua. Ja hei, edistystä! Muistin kerrankin ottaa kuvan saippuasta etukäteen ennen kuin alan käyttämään sitä. Full Moon on Oriflamen hajuvesi, joka sai rinnalleen myös muita tuotteita. Ainakin vartalovoiteen, deodorantin, suihkugeelin ja palasaippuan sekä lukuisia asusteita, kuten huivi ja kaulakoru. Ja sen lisäksi oli myös Full Moon for him -hajuvesi ja tuotteet miehille. Minulla on näistä tuo vartalovoide, deodorantti ja tietenkin tämä palasaippua. Full Moon tuoksuu bambunlehdille, nerolille, persikalle, syklaamille, jasmiinille, gardenialle, santelipuulle, patsulille, orkidealle, sammaleelle ja ambralle, Tuoksu on tosi täyteläinen, lämmin ja voimakas. Palasaippuan kohdallakin tuoksu on hyvin hyvin voimakkaana, ehkä voimakkaimmin tuoksuva palasaippua mitä mulla on ikinä ollut. Ihmettelin nimittäin mikä kylpyhuoneessa tuoksuu hyvälle, ensin ajattelin, että se on hajuvesipullo joka oli jäänyt auki. Se ei ollut se, vähän aikaa mietin ja sitten tajusin, että se on tuo saippua. Tuoksu valtasi koko huoneen. Hieman se auki ollessan laimeni ajan kuluessa. Muilta osin sellainen ihan perussaippua. Pesi hyvin, saippuaa irtosi sopivasti ja ei kuivattanut käsiä.


Full Moonin palasaippuan valitsin käyttööni saippuoiden joukosta koska käytin samanaikaisesti myös Full Moon kosteusvoidetta ja senkin kulutin loppuun aika lailla samaan aikaan. Kosteusvoidevarastot tyhjenevät hitaasti, mutta varmasti vaikka pari uutta ostinkin hetki sitten kun ei voinut vastustaa. Mutta pääasia, että saa näitä isoja purkkeja pois. Pikkuiset tuubit ei niin vie tilaa. Full Moon Body Cream tuoksuu samalta kuin saippuakin eli hyvältä, mutta tosi voimakkaalta. Voide oli väriltään hempeän pastelliviolettia ja koostumukseltaan aika jännää. Vähän kuin jäykän voiteen ja geelin sekoitusta. Sellaista hyytelömäistä mutta kuitenkin vartalovoin tyyppistä. Kauhean hankala selittää :D Levittyi hyvin, mutta imeytyi omaan ihooni tosi huonosti. En kyllä kovin kuivaihoinen olekaan, mutta yleensä täyteläisemmätkin voiteet imeytyvät hyvin. Tästä jäi kalvo ihon pinnalle ja siinä meni puolisen tuntia, että se imeytyi. Ja se oli ärsyttävä odotella kun ei voinut laittaa vaatteitakaan päälle sille kohtaa jossa voidetta oli. Kosteutusteho oli kuitenkin mainio ja iholle jäi aika voimakas tuoksu, melkein sellainen, että hajuveden olisi voinut jättää seuraavalta päivältä pois. Kokonaisuutena hyvä voide, mutta tuo imeytyminen oli iso miinus.

Oli kyllä uskomattoman vaikea valita seuraava kosteusvoide käyttöön kun purkkeja on lähemmäs parikymmentä odottamassa. Päätin valita käyttöön jonkun myynnistä poistuneista Oriflamen voiteista ja niitä oli kaksi. Yöunia helpottava voide ja Oliivi & Bambu vartalovoide. Mieli teki ottaa tuo nukkumista helpottava, koska nukkumisvaikeuksia minulla on riittämiin ollut viime aikoina. Se kuitenkin tuoksui niin hyvältä, että otin käyttöön Oliivi & Bambun, sen tuoksusta en tykkää yhtään niin tulee ainakin käytettyä nopeasti. Liian hyväntuoksuisia tulee niin pihtailtua ja tulee myös kiusaus, että jos vaikka jättäisikin pikkuisen voidetta jäljelle kun se tuoksuu niin hyvältä...


Tämä käsivoide loppui ennätysnopeasti. Sain sen vasta joulukuussa. Oriflame Brazil Nuts Hand Creamin tilasin itselleni demotuotteena eli sain sen ennen kuin se tuli myyntiin. Se oli Oriflamen joulutuote ja sisältää ravitsevaa parapähkinäöljyä ja glyserolia. Vähän pelkäsin tuota pähkinää, koska olen hieman allerginen joillekin pähkinöille enkä muutenkaan tykkää syödä niitä. Ihanan näköinen tuubi kuitenkin sai minut ostamaan tämän. Tästä ei onneksi tullut mitään iho-oireita ja muutenkin tämä oli paras käsivoide jota olen käyttänyt! Yökäyttöön se on aivan liian kevyt, mutta päiväkäyttöön loistava. Olen aika laiska käyttämään käsivoiteita päivisin, koska en pidä siitä kun kädet jäävät tahmaisiksi. Brazil Nuts imeytyi tosi nopeasti eikä jättänyt käsien pintaan minkäänlaista kalvoa tai tahmaisuutta. Silti kuitenkin kosteutti riittävästi. Tuoksu oli hennon pähkinäinen, mutta ei liian voimakas. Väriltään voide oli persikkaisen vaaleanruskeaa ja koostumus oli erikoinen. Voide oli aika kevyttä, mutta kuitenkin sellaista joka ei valu mihin sattuu. Siihen asti kunnes laitat sen kädelle. Silloin voide alkaa ihon lämmöstä sulamaan vähän kuin laittaisi kuumalle paahtoleivälle voinokareen. Siinä vaiheessa saa olla jo aika nopea tai voide tippuu kädeltä. Aika usein onnistuinkin sotkemaan tällä. Silti ihan paras käsivoide päiväkäyttöön. Pitää tilata uudelleen joskus tai ehkä hyvin piankin, koska tämä oli viimeinen käsivoiteeni! Nyt on enää yksi käsinaamio jäljellä ja sekin lopuillaan. Saan ihan luvalla ostaa uuden käsivoiteen tai sitten otan Oriflamen myyntivarastostani yhden. Brazil Nutsia minulla on myös palasaippuana yksi, joten senkin käyttöä odotan innolla.


Käsijutuista loppui myös Oriflame Nail Butter Advanced Condition Reviver kosteuttava kynsinauhapuikko. Puikko sisältää hoitavaa kamomillaa, ravitsevaa avokadoöljyä ja karitevoita sekä pantenolia. Niiden luvataan tekevän kynsinauhoista pehmeämmät ja kynsistä vahvemmat. Ostin tämän sen takia, että kynsieni viereen tulee jatkuvasti lihatikkuja ja ne ovat kipeitä. Käytön aikana lihatikkujen määrä väheni ja muutenkin kynsinauhoista tuli nätimmät. Kynsien vahvuudesta en osaa sanoa, mutta eivät ne ainakaan niin usein lohkeilleet. Puikkoa oli helppo ja mukava käyttää, siveli vain huulirasvan tapaan kynsinauhoille voidetta. Lisäksi voide tuoksui herkullisen hedelmäiseltä. Voisin hyvin ostaa uudelleenkin ellei minulla olisi kynsinauhoille tosi isoa pulloa öljyä jota käytän varmaan suunnilleen loppuelämäni kun sitä tarvitsee vain tipan kerrallaan.


Oriflame Let It Snow kimallesuihkugeeli loppui. Ostin sen juuri talvea varten, jotta saisin käyttää sitä talvella. Odotin jotain talvista tuoksua, sellaista viileää ja raikasta. Mutta tämä tuoksuikin tosi makealle ja lämpimälle. Kimalteestakaan en rehellisesti sanoen tiennyt, koska sitä ei mainita pullossa. Äsken vain luin netistä tietoja katsoessani, että tämä on kimallesuihkugeeli :D Iholle siitä ei kyllä kimalletta jäänyt, mutta kyllä sitä selvästi oli suihkugeelissä. Pesi hyvin eikä kuivattanut ihoa, joten ihan kiva perussuihkugeeli. En ehkä osta uudelleen, koska en tykkää ihan näin voimakkaan tuoksuisesta.


Artistry Repleneshing Eye Cream loppui viimeinkin. Käytin sitä kauan sitten ja sitten sain toisen silmänympärysvoiteen niin tämän käyttö jäi. Kun tuo voide loppui, palasin taas käyttämään tätä. Nyt sain senkin käytettyä. Tästä on juttua täällä ja edelleen olen samaa mieltä. Ihan ok voide, mutta jättää ihon liian öljyiseksi. Ja tämä oli viimeinen silmänympärysvoiteeni! Saan siis ihan luvalla hankkia uuden ellen ota käyttöön Oriflamen myyntivarastossani olevaa voidetta. Sellaista käytin jo purkillisen niin tykkäisin kuitenkin kokeilla uutta. LivBoxissa tullut voide on vanhemmille ihmisille sekä kuivalle iholle ja viimeksi Oriflamelta ilmaisena demona tullut voide on kuivalle tai tosi kuivalle iholle eli ei käy minulle. Joten taitaa alkaa uuden voiteen etsintä.


Yves Rocher Luminelle Baume & Charm huulikiilto sävyssä Fuchsia Tonic loppui myös. Siinä oli kiva tuoksu jota en oikein osaa kuvailla. Sellainen hyvin makea ja vähän hedelmäinenkin ehkä, sopi hyvin tälle kiillolle, koska tämä oli jonkun vuoden kesäkokoelman limited edition -tuote. Muuta kivaa siinä ei hirveästi sitten ollutkaan. Sävyä se ei tuonut huulille vaikka kiilto onkin tuollaista oranssin punertavaa glitterillä. Nimi viittaisi fuksian väriseen, mutta sitä tuo ei kyllä ole. Huulille se toi aika paljon kiiltoa, mutta oli tosi tosi tahmainen ja keräsi kaikki hiukset itseensä kiinni mitkä vain tielle sattuivat. Kosteutusteho oli aika olematon, käytän päivisin huulikiiltoa välillä huulirasvan asemasta, mutta tämän kanssa se ei onnistunut kun se ei kosteuttanut tarpeeksi. Tästä onneksi jää muistoksi pikkuinen kiva... miksikä sitä nyt sanoisi... en keksi suomennosta, mutta tuo nimessäkin mainittu charm.


Tervetuloa taas uusille lukijoille! Postissa odottelee myös uusin LivBox, mutta pääsen vasta maanantaina hakemaan sen ja kurkistamaan mitä siellä on. Yllätyksen säilyttämiseksi välttelen aina katsomasta muita blogikirjoituksia joissa on boksista, joten en tiedä yhtään mitä sieltä on tulossa. Ja huomenna alkaa 1-vuotisarvontakin, joka kestää kuukauden eli päättyy blogin 1v -synttäripäivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti