1. tammikuuta 2013

Loppuvuoden ostokset

Loppuvuoden kosmetiikkaostoksetkin jäivät aika vähäisiksi, koska jouluna en saanut käytännössä yhtään kosmetiikkaa lahjaksi. Vain yhden hajuveden. Oriflamen edustajuudesta johtuen kukaan ei varmaan osta kosmetiikkaa lahjaksi minulle, koska ajattelee etten tarvitse sitä. No niinhän se vähän onkin, mutta on se silti kiva saada kosmetiikkaa lahjaksi ;)

S-ryhmän lahjakortteja sain joululahjaksi ja niitä oli entisiäkin. Eka meinasin, että lähden Sokokselle tai Emotioniin käyttämään ne kun niitä oli 100 euron edestä ja Emonioniin minulla on -30% alennuskuponkikin. Mutta sitten muistin, että Prismahan on myös s-ryhmän, joten menin ja ostin sieltä pakastimen lahjakorteilla. Asunnossani ei ole pakastinta ja olen koko syksyn tuskaillut kun ei voi ostaa jäätelöä tai varastoida sinne isompaa erää ruokaa ettei aina tarvi kokkailla. Mutta nyt sain viimeinkin söpön minipakastimen, juuri sopivan kokoisen minulle. :)

Emotionissa kävin, mutta alennuskuponki ei sitten käynytkään sinne kun se oli eri alueen emotioneihin. Samalla haistoin myös La Vie Est Belleä kun se taitaa olla tämän joulun The hajuvesi. En kyllä ymmärrä miksi, oli aikamoista myrkkyä. Ihan liian voimakasta ja päällekäyvää ja siitä tuli päänsärky. Joku siinä on etten vain tykkää näistä suosituista tuoksuista, Chanel no5 haisee pahalle, nyt tuo La Vie Est Belle ja siitä Lady Gagan tuoksustakaan en tykännyt. Marc Jacobsin Dot:ia haistoin myös kun sitä olen halunnut testata ilmestymisestä asti. Se tuoksui kyllä ihanalta :)

Tässä kuitenkin loppuvuoden ostokset joita ei ole blogissa ollut esillä


Ekaksi se joululahjaksi saatu tuoksu Stunning by Katie Price, joka tunnetaan myös Jordan -nimellä. 2007 vuonna julkaistu tuoksu tuoksuu mandariinilta, jasmiinilta ja patsulilta. Tosi voimakas ja päällekäyvä sitruksinen tuoksu joka menee mulla päänsärky-kategoriaan. Iholla onneksi pehmeni aika nopeasti vähän huomaamattomammaksi ja parin tunnin päästä oli hävinnyt kokonaan. Eli ihan perusjulkkistuoksu. Pullo kyllä sopii tosi hyvin mun kahden suihkugeelipullon seuraan jotka koristaa kylppäriä. Ne esiteltiin tässä.


Coral ProSilk Las Vegas-kokoelman 501 Just Married. Hologlitterihullulle hologlitteriä, tarviiko muuta selitystä ;) Poikkeaa muista holoistani siinä, että muissa on vain pientä glitteriä, tässä on seassa isojakin glittereitä. Olis kokoelman muutkin lakat olleet kivoja, etenkin sellainen tummanharmaa hologlitteri 507, mutta tyydyin nyt tähän, 500 olis myös ollut kiva ja 506 ja ja ja... kaikki! Kaikki värit tässä. Asun käytännössä Tokmannin vieressä niin äkkiä niitä hakee uusia jos mieli alkaa tekemään.

 Tokmannista myös 2 Doven deodoranttia, ihan vaan sen takia kun kaupan päälle sai tuon voiteen. En viitsinyt mitään kalliimpia tuotteita ostaa Dovelta niin halvimmat oli nuo dödöt. Ja mulla ei taida spraydödöjä ollakaan kuin 2 pulloa jotka on jo puolillaan molemmat. Samalla kyllä huomasin, että myös roll-oneissa viedään viimeistä pulloa. Niitäkin joutuu hankkimaan lisää.

 Joululahjoja netistä tilatessani tilasin myös tuollaisen terottimen jolla saa teroitettua shaverin terän. Jos se toimii niin ei tarvi sitten niin usein ostaa ylikalliita Gilletten teriä. Siitä juttua tulossa ihan pian kun testaan. Tokmannista myös pikkuinen jalka- ja käsiraspi jos jaksaisin viimeinkin raspata nuo kovettumat pois kantapäästä.

 Yllättäen Tokmannista taas 3 hoitoainetta. Hoitoaineet on mulla aina lopussa niin jos nuo riittäisi hetken. Näitä oli 3kpl 2 eurolla. Oli siinä shampoitakin, mutta niitä mulla on yllin kyllin. En tiedä minkälaista tuo on kun merkki on tuntematon, mutta jos se jotenkin asiansa ajaisi.

 Citymarketissa oli Lumenen tuotteet -40% joten sieltä piti ostaa yksi silmämeikin pohjustaja varastoon. En pärjää ilman sitä, mutta se on kohtuullisen hintavaa niin pakko ostaa aina alennuksista kun vaan voi. Sitä on nyt yhteensä 3 tuubia varastossa, mutta käytössä olevasta riittää noin kahteen meikkauskertaan enää, joten kohta varaston määrä kutistuu kahteen. Kävin luontaistuoteliikkeessä ostamassa äidille lahjan ja samalla nappasin kotilovoidenäytteen. Otin myös jonkun ryppyvoidenäytteen, mutta sen annoin äidille.

Seppälästä poistomyynnistä I Love... kuoriva suihkugeeli. Samaa tuoksua mulla on tavallinen suihkugeelikin ja rakastan tuota tuoksua. Ja pari Modan kynsilakkaakin otin. Hologlitteri taas, mutta tällä kertaa ei pyöreitä glittereitä vaan tikkuhilettä. Toinen on sininen glitter, jos se vaikka korvaisi rakkaan Lumenen lempilakkani joka on loppu ja jolle olen etsinyt seuraajaa jo vuoden verran ainakin.

Sitten tuli vielä Oriflamen vuoden viimeinen paketti

 Demotuotteena uusia Wellness -keittoja, jotka tulivat myyntiin nyt tässä vuoden ekassa jaksossa. Talveksi lämmittämään söpöt villasukat.

 Postikulutuotteena oli tämä setti, normaalisti 24,80€, nyt 11,90€ ja sai postikulut pois tilauksesta. Sisältää Swedish Spa vartalokuorinnan ja yökäsivoiteen. Vartalokuorintaa en ole kokeillut, mutta ennen harjoittelua vartalokuorintani loppui niin tämä tuli tarpeeseen. Yökäsivoidetta olen käyttänyt kohta yhden purkin joten tässä sille seuraaja.


Giordani Gold setti myös alennuksesta, koko setti maksoi noin 10 euroa. Sisältää Giordani Gold Make-up Base Meikinalusvoiteen(norm. 22€), Lip Elixirin(norm. 12,90€) jota mulla on käytössä jo yksi ja se toimii loistavasti. Sekä se jonka takia setin tilasin, Night Lash Treatment eli ripsiin yöksi laitettava ravitseva aine. Sille en löytänyt hintaa kun sitä ei kai ole myynnissä enää.

 Demona ihana Pretty Swan tuoksu

 Uudeksi Vuodeksi vähän räpsyttimiä, alempana Natural ja ylempänä Dramatic. Dramatic oli kyllä vähän liian dramaattinen silmiini, mutta Natural näytti kivalta ja ne olivatkin ripsissäni läpi Uuden Vuoden juhlinnan.

 Edustajien omasta poistomyynnistä Wild West Couture Pale Mauve, vähän violettiin taittava kylmä roosa. Vähän kuin marjapuuron värinen. Dark Purple kynsilakka, tumma violetti violetilla glitterillä.


Sitten viimeisenä kaikki ilmaiskamat jota tuli nyt aika paljon. Tilaajalahjana Taj Mahal -suihkugeeli ja rakastan tuon tuoksua eniten näistä Discover -sarjan tuotteista. Hand Protection Concentrate -käsivoidetiiviste, jota käytin jo yhden tuubin aikaisemmin, sekin myös tilaajalahjana. Ilmaisena demona Wonder Lash Dramatize -mascara, joka tuli myyntiin nyt meneillään olevassa jaksossa.

Viime tilaukseni oli iso, joten sen takia sain edun, joka kuuluu Business Class-edustajille. Eli kun tilaus ylittää tietyn määrän, saa seuraavassa tilauksessa 10% tilauksen arvosta tuote-etua eli siis tilata tuotteita ilmaiseksi. Minä tilasin Let It Snow -saippuat, Discover Mexico -saippuan sekä Everlasting Foundationin, koska harjoittelussa tajusin, että kaikki meikkivoiteeni vetelevät viimeisiään. Kaikissa pulloissa on pohjalla ehkä sentin verran jäljellä. Tätä on ainakin kehuttu hyväksi ja pitävän ihon kiillottomana.

Juuri sainkin tiiminvetäjältäni viestin, että sain joulukampanjan pistemäärän täyteen ja ensi tilauksessa saan palkinnoksi 160 euron arvoisen setin Oriflamen suosituimpia tuotteita :D Ja nythän onkin jo tammikuu eli eka LivBoxini tulee ihan kohta! Tästä tuleekin kiva kuukausi :) Järjestelin myös meikit ja ihonhoitotuotteet yhteen kaappiin ja yllätykseksi ne mahtuivat sinne. Enää erillään ovat hiustuotteet ja matkakokoiset tuotteet. Jos vielä vähän käyttää tuotteita pois niin pian nekin mahtuvat samaan kaappiin. Joten tuotteidenvähennysprojekti on tähän mennessä ollut onnistunut.

Parin päivän sisällä odotettu kooste loppuvuonna loppuneista tuotteista, joita onkin aikamoinen kasa. Lisäksi yksi kosmetiikkauhrikin on jotenkin ihmeellisellä tavalla tullut. Kaapista löysin hajonneen poskipunan, sitä, miten se hajosi, en tiedä.

Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti