2. syyskuuta 2012

Kynnet ja ostokset

Nämä kynnet tein jo viime viikolla ja ne ovat jo historiaa, mutta on vain jäänyt laittamatta tänne.

Pohjalle laitoin ihanan "hillityn" kylmän vaaleanpunaisen Rimmelin Portobello Pinkin. Lainausmerkeissä siksi, että kotona se näytti tosi kivalle ja asialliselle, mutta koulun kirkkaissa valoissa se oli aivan neonvärinen hot pink. No, keräsi se ainakin huomiota... Kärkiin laitoin tuollaista sanoisiko nyt marjapuuron väristä glitterlakkaa eli Rimmelin Starletin. Länttäsin vielä fuksian väriset strassit kynsiin kun niitä tulee käytettyä niin harvoin.






Käväisin myös kaupassa ja sieltä tarttui mukaan Costume -lehti sekä kuorintaharja. Harjaa olen pitkän aikaa haaveillut ja nyt niitä oli tarjouksessa niin nappasin yhden mukaani. Costume -lehdestä en muuten välitä, mutta sen hinta oli vain 2 euroa ja siinä on kiva monen aukeaman kokoinen Essie värikartta. Kaikkia värejä siinä ei kyllä ole, mutta iso osa.



Huomenna onkin valokuvaus opiskelijakorttia varten ja tosi kiva mennä siihen kun muutenkin inhoan kuvissa oloa ja nyt on vielä huuli ruvella niiden näppylöiden takia vähän ja finni nenässä ja poskessa. Kiinnostaa hirveästi mennä siihen kuvaan tällaisena. Onneksi perjantaina ollut kuume on historiaa ja nuhakin lähti sen mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti